Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Saturday, February 23, 2013

Jocuri Noi 2013

Vor iesi o serie de jocuri noi PC. Anul 2013 ne aduce mai mult ca sigur cele mai tari jocuri pentru PC de pana acum. Zic asta pentru ca developers precum: Ubisoft, EA, THQ, Capcom, Blizzard, Square Enix etc., ne pregatesc ceva surprize si modul in care jocurile sunt facute depasesc orice limite. Nu sunt sigur ce gusturi aveti cand vine vorba de jocurile pentru pc, dar ma gandesc ca nu au cum sa nu va placa.
Am facut o lista cu jocuri PC 2013 cu care as vreau eu sa ma joc, sa imi petrec timp liber care il am.

Splinter Cell: Blacklist – Joc nou PC 2013

Mi-a placut mult seria Splinter Cell. Adevarat, nu le-am terminat pe toate, dar cu siguranta am ramas cu o impresie buna. Astept cu drag sa fie lansat, eventual sa testez demo-ul inainte sa il cumpar. Povestea ma atrage la Blacklist, unde Sam Fisher – adica tu, cel care joci – investigheaza o amenintare terorista pe sol american numita lista neagra (Blacklist). Gadgeturile nu ii lipsesc, asta ajutandu-te sa rezolvi situatia creata, insa nu atat de usor precum pare. Jocul va fi lansat in 22 August , 2013.

Tomb Rider – lista jocuri noi 2013

Da, urmatorul joc pe lista mea este Tomb Rider. Seria de jocuri Tomb Rider, publicata de Eidos si dezvoltata de Core Design, ulterior de Crystal Dynamics, m-a fascinat.
Eroina Lara Croft m-a atras inca de la primele jocuri din seria Tomb Rider. Nu pentru ca este fata, ci pentru ca mi-au placut filmele cu Angelina Jolie. Povestea este interesanta, desi cele doua filme adaptate dupa joc nu se compara cu aventurile Larei Croft. Jocul va fi lansat pe 5 Martie, 2013.


Company of Heroes 2 – lista jocuri PC 2013


In 2006, cand a fost lansat Company Of Heroes, THQ si Relic Entertainment, ne-au adus cel mai bun joc de strategie in timp real (RTS). Nu cred sa fie cineva caruia ii plac jocurile de strategie si sa nu ii placa Company Of Heroes. Daca as face un top al celor mai noi jocuri pc din 2013, cu siguranta Company Of Heroes 2 ar fi pe primul loc. Abia astept sa pot lupta alaturi de armata Uniunii Sovietice in cel de-al Doilea Razboi Mondial, de la Operatiunea Barbarossa si pana la lupta finala data pe străzile din Berlin.

Alte jocuri PC noi 2013 care le astept:

Carmageddon 2013
Warhammer 40,000: Dark Millennium Online (2013)
Metro: Last Night
Command & Conquer (2013)
BioShock Infinite (2013)
Tom Clancy’s Rainbow 6: Patriots (2013)
Crysis 3 (2013)
Aliens: Colonial Marines (2013)