Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Sunday, March 16, 2008

Stiri Jocuri Noi

Detalii si imagini din Warhammer: Battle March
Deep Silver a dat publicitati o serie de screenshot-uri si detalii despre Dark Elvesand si clasele respective ale acestei rase, din viitorul ... (Continuare...)

Dark Salvation a fost anuntat
Mangled Eye Studios a anuntat dezvoltarea Dark Salvation, un First Person Shooter in care jucatorul ia rolul unei femei, tinara dar decedata, ... (Continuare...)

Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates a fost lansat
Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates pentru platforma Nintendo DS a fost lansat. Povestea unica a destinului celor doi gemeni inocenti ... (Continuare...)

Noi imagini din World Under Siege : European Front
Noi imagini din World Under Siege : European Front au fost adaugate in galeria noastra ilustrand acest joc Turn-Based Strategy in dezvoltare ... (Continuare...)

Blizzard a dat publicitati rasa Zerg din Starcraft 2
Multa lume a asteptat sa vada Zerg-ii. DUpa ce a tinut ascunsa multa vreme informatia despre cea mai iubita rasa din Starcraft, ... (Continuare...)

No comments: