Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Saturday, May 10, 2008

Jocuri noi adăugată pentru toate platformele de jocuri video:

Stăpânul Inelelor: cucerirea
Într-un parteneriat cu New Line Cinema, Stăpânul inelelor: Conquest este un joc de acţiune-ambalat create de către aceeaşi echipă : Studios cel mai vindut si Star Wars Battlefront Star Wars Battlefront II titluri.

Bătălia Rage: The Robot Wars
Bătăliile între roboţi au loc pe data ... battlegrounds (aşa-numitul "arenas") şi sunt scurte, rapide, (brutal skirmishes).

Străinii: Colonial Marines
În Străinii: Colonial Marines, jucatori fac parte dintr-o colonie marina ale SUA si trebuie să pregătească şi să înfrunte un extraterestru asalt şi horrific mai intens decât până acum.
Condusa de o poveste originală şi scrisa de scriitori de renume Bradley Thompson si David Weddle jocul Străinii: Colonial Marines este foarte interesant.

Highlander
Sunteti Owen MacLeod ... Highlander. Născut acum 2000 de ani în urmă şi încă în viaţă, sunteţi nemuritor.

Baja
Din nucleul de membri fondatori, MX vs ATV francize vine final off-road curse experienta: Baja. Conquer cele mai avansate teren Mama Natura a construi şi de a oferi final off-road vehicul în cele mai realiste, marginea de control curse joc creat vreodata. Combinand cele mai bune elemente ... mai mult

No comments: