Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Tuesday, June 17, 2008

Askaboutgames.com

Askaboutgames.com. Acest site este destinat pentru a încerca să răspundă la orice întrebări părinţilor şi jucători mai au de vârstă evaluări despre care se aplică pentru computer şi jocurile video. De asemenea, am detaliat câteva sfaturi despre cum să joace jocuri responsabil, de a lua pauze regulate, şi aşa mai departe.


Jocurile sunt jucate de oameni de toate vârstele şi nu doar de copii şi sunt acum un plan de activitate, la fel ca muzica si filme. Jocurile sunt jucate de oameni de toate vârstele, aşa încât este posibil ca nici tu, un membru al familiei dumneavoastra, unii dintre prietenii dvs., sau dvs. colegi de serviciu, juca jocurile de computer regulat.


De aceea, la fiecare joc publicat în Marea Britanie are un rating de vârstă în mod clar afişată pe ambalaj - pentru a vă asigura că dreptul de jocuri se bucură de dreptul de jucători. Acest site este sponsorizat de catre companii care publică jocuri de jocuri in Marea Britanie - care sunt la fel de dornici ca orice mamă corespunzătoare pentru a se asigura numai jocuri cadă în mâinile copiilor şi tinerilor.


Daca aveti o întrebare despre rating de vârstă sau în condiţii de siguranţă joaca sfaturi, doresc sa afle despre metode de a evita produselor falsificate sau ar putea fi interesat de oportunităţi de carieră în cadrul industriei de jocuri, atunci este Askaboutgames aici pentru a vă ajuta.


Pentru a vedea un exemplu de joc tipic pentru o anumită vârstă de rating, vă rugăm să faceţi clic pe simbolul corespunzător. (Traducere Google)

No comments: