Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Tuesday, July 20, 2010

Un scurt istoric despre jocuri in general

Un joc este o activitate structurată, de obicei întreprinse pentru a vă bucura şi, uneori, folosit ca un instrument educaţional. Jocurile sunt distincte de la locul de muncă, care este efectuată, de obicei în schimbul unei remuneraţii, şi de artă, care este mai preocupat de exprimarea ideilor. Cu toate acestea, distincţia nu este clară, şi multe jocuri sunt de asemenea considerate a fi locul de muncă (cum ar fi jucători profesionişti de spectator sport / jocuri) sau arta (cum ar fi Jigsaw puzzle-uri sau jocuri care implică un aspect artistic, cum ar fi Mahjong Solitaire, sau unele jocuri video).
Componente cheie de jocuri sunt obiective, reguli, provocare, şi interacţiune. Jocuri implică, în general stimularea mintale sau fizice, şi de multe ori ambele. Multe jocuri ajută la dezvoltarea deprinderilor practice, să servească drept o formă de exerciţiu, sau de a efectua altfel un rol educativ, simulational, sau psihologice. Potrivit Chris Crawford, cerinţa de interacţiune jucător pune activităţi, cum ar fi Jigsaw puzzle-uri şi Solitaire "jocuri" în categoria de puzzle-uri, mai degrabă decât jocuri.

No comments: