Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Sunday, August 8, 2010

Joc Nou Lansat : Need for Speed World

Joc Nou Lansat : Need for Speed World

Need for speed worldCel mai nou game in domeniul de jocuri massively multiplayer cu masini este NFS World. Titlul ne sugereaza experienta massively multiplayer si inclinatia sociala pe care BlackBox a creat-o in acest joc cu masini.

Se joaca si online, se downloandeaza de la world.needforspeed.com de unde poti procura si pachetul de start cu 20 de dolari care iti da SpeedBoost(moneda jocului) si iti deschide primele 50 de curse.

Need for speed WorldJocul se bazeaza pe un sistem bine pus la punct de combinare a jucatorilor in functie de experienta si tenacitatea acestora, NFS World mentine trendul international al actiunilor sociale pe internet.

Need for Speed World cuprinde, pe langa alte chestii noi, si orasele deja cunoscute din NFS Carbon si Most Wanted, astfel se vrea a fi cea mai cpmplexa productie NFS.

Multe chestii noi care merita mentionate sunt editiile limitate de masini care pot fi cumparate cu speedboost, battle-urile organizate online si deja cunoscutele police pursuits.

No comments: