Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Wednesday, August 20, 2008

City of Heroes


City of Heroes


Paragon City. Chiar numele defineşte această mică (fictiv) o parte din Rhode Island, străluceşte ca un exemplu de adevar, justiţie şi de… mari honking "Războiul Walls". Aceste towering ziduri puternice de energie preveni atacuri la scară largă de oraş, pentru că, în calitate de drept erou de benzi desenate despre ne spune, pentru fiecare super erou, trebuie să existe un egal şi opus super villain. Aici este locul unde se desfasoara ca backstory de a începe să vă aventuri ca Paragon City un nou erou. E timpul sa aluneci pe spandex şi de a face din lume sigură pentru democraţie!

City of Heroes este un MMORPG pentru super erou în toate dintre noi. Totul începe cu un sistem de creare de caractere în cazul în care un jucător poate alege archetype (care determină Superputere alegerile) si seturi de putere, un design distinctiv costum, si chiar scrie un nou text pentru eroul lor. Ca şi cu cele mai MMORPGs, puncte de experienţă, şi, eventual, niveluri în City of Heroes sunt dobândite prin intermediul vanquishing duşmanii şi completarea misiuni. Aceste niveluri sunt numite "niveluri de securitate" în acest MMO le acordă eroilor şi a crescut de sănătate, mai multe competenţe, şi adaugă sloturi pentru care deţine puterea de îmbunătăţiri şi temporare de putere-up-uri.

Acţiunea abundă în Paragon City. În plus faţă de diverse villainous organizaţiilor şi bandelor de roaming gama de zone din oraş, "vaneze" misiuni (care implică luarea în custodie criminali) şi instanced misiuni (care implică o bună echipă cu scopul de a realiza un obiectiv dificil) poate fi recepţionat de către NPC de contact. Unele misiuni sunt sensibile timp, cu numărătoarea care începe de îndată ce jucatorul accepta misiunea. Ajutor misiuni cu greu poate fi întotdeauna găsită prin implicarea intr-un bun "supergroup" (Erou al orasului de raspuns la o breasla). Mai degrabă decât o singură eliberarea cu amănuntul de expansiune a oraşelor din Eroilor, echipa de dezvoltare a optat în loc să-i elibereze o serie de liber expansions numitele "probleme".

No comments: