Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Wednesday, August 20, 2008

The Political Machine 2008




Politice de masini 2008 examinare


Junkies politice şi a consiliului de administraţie ar trebui să-Joc fani dragoste politice de masini 2008, chiar dacă acesta este un pic prea aproape de confortul de a predecesorului său.
The Good

* Easy-to-la indemana bord-joc stil-gameplay -
* Noi scenarii vă permit să schimbaţi până electorală battleground
* Attractive nou vizuale 3D.

The Bad

* Core joc este putin schimbat de la predecesorul său 2004
* Un pic formulaic.

La patru ani pare a fi o mulţime de a face diferenţa reală în peisajul politic american, dar lucrurile nu s-au schimbat toate că de mult la un virtual creat de Stardock. Politică de 2008 de masini indistinguishable este de aproape 2004 de la predecesorul său, cu acelaşi bord-joc stil-mecanica, ritmul rapid, si fermecatoare personalitate. Deşi poate fi un pic dezamăgitoare pentru a vedea că noul sef este destul de mult la fel ca cel vechi sefu, de bază rândul său, pe bază de joc rămâne ca catchy ca niciodată, şi noi caracteristici, cum ar fi supleant-o lume de scenarii şi în profunzime candidat editor de freshen up acest familiare faţă.

Fel de. Dacă nu aţi dori original politice de masini, au crescut de oboseală sau de a folosi aceasta pentru a batut pe Dubya, în ultimii câţiva ani, nu mai e mult aici pentru a vă atrage inapoi la tabel. Core mecanicii de joc nu s-au schimbat deloc. Aveţi încă să ia rolul unui candidat la preşedinţie din SUA cu 41 săptămâni pentru a vă deplasa înainte de alegeri zi. Tot mai zip in tara ca un nebun în timpul fiecărui schimb, construirea sediului de campanie, oferindu-discursuri, creşterea gradului de bani, campanii publicitare şi de aprobare în numerar sau până când vă stamina puncte incheia. Şi încă vă mai greu lucru de la castiguri de confirmări de grupurile de lobby, inclusiv de arma, închirierea şi politice care cooperativelor de spin problemele şi smear adversari.

De o oarecare modificare semnificativă este adăugarea de PR clout, câştigat prin construirea de noi cladiri numit Activităţi de informare Centre. Cu toate acestea, toate acestea nu este înlocui politice de capital ca monedă utilizat pentru a achiziţiona confirmări de la grupurile de lobby, aşa că nu are nevoie de mult de o ajustare pentru a vă juca stil. În loc de un singur flux de resurse folosite pentru a cumpara aprobări şi cooperativelor, acum trebuie să facă faţă cu doi. Dacă aţi jucat jocul original, veţi putea să staţi aici jos şi pentru a începe o blazing a trail Casa Albă, chiar fără o privire la tutoriale.

Domnul Kona se transformă în roşu pe harta de alegeri noapte, în nici o parte mică din cauza adversarului său democrat, Jimmy.

Cu toate acestea, aceasta nu este o copie de carbon. Harta 2D vechi, a fost înlocuit de către un complet 3D cu unul care este mult mai uşor de citit şi de comic strip-candidaţi au fost mai degrabă swapped pentru creepy cu aspect bobblehead papusi. Prin urmare, jocul de cel puţin un aspect strikingly diferite şi mult mai moderne. Multe probleme din faţă, linii de campanie au fost trase de la faruri de astăzi. Presare priveşte preţurile includ ridicat de gaze, retragerea din Irak, abordarea schimbărilor climatice, precum şi alte puncte de politică de vorbit, că v-aţi fost audierea non-stop de pe Stiri, în ultimii ani. Noi candidaţi sunt, de asemenea, prezentate de această dată în jur. Obama este Stea, desigur, dar mai mică luminile, cum ar fi Bill Richardson şi Mitt Romney sunt, de asemenea, pe docket, împreună cu oddball opţiuni, cum ar fi Domnul, Kona, un genocidal Drengin supremo de la Stardock's Galactic Civilizatii franciza. (Domnul Kona din păcate, arată ca o Teenage Mutant Ninja Turtle aici în formă bobblehead.) Un nou candidat detaliate editor vă permite de a vă face propriul bobblehead prezidenţiale wannabe, de asemenea, şi vă permite să personalizaţi toate, de la apariţia sa smarts politice leanings.

Patru noi scenarii au fost incluse pentru rapid solo juca online sau concurenţă împotriva omului prezidenţiale Wannabes (din păcate, nu puteţi să le joace în Ladder-stil de campanie single-player). Gamă de scenarii din 2008 şi 1860 alegerile din SUA, pentru a-o de-a lungul lacului de alegeri, care are loc într-un liceu studentului misnamed Europa cu ţările şi naţiunile în plus, şi o Drengin electorale privind străinii rele "homeworld. (Asta Colegiul sistem electoral este în jur de adevăr.) Aceste lucruri liven up cu unele noi aspecte, dar şi mecanismele pe care le folosiţi la adresa acestora sunt în mare măsură neschimbate.

Deşi toate aceste noi caracteristici adăugaţi lăţimea la ceea ce a fost un pachet oarecum limitat patru ani în urmă, ele nu se împrumuta de joc o mare adâncime. Gameplay-o este încă destul de formulaic şi repetitivă. Fie că lupta pentru conducerea SUA, o Europa care include Japonia, sau planeta de origine a murderous Drengin, tot mai Începi la fiecare joc de stabilire a campaniei sediul în state-cheie care au sarcini de voturi electorale, apoi muta pe să lupte pentru winnable battleground membre cu anunţurile, politice cooperativelor, şi discursurile. Nu aveţi o mulţime de cameră pentru a experimenta, deoarece jocul nu vă oferă o mulţime de opţiuni de credibile, mai ales atunci când început într-o nouă campanie electorală. Dacă nu vă cladiri de pe teren imediat pentru a pune fundamentul pentru ceea ce vine mai târziu, va trebui să cumpere un bilet la inaugurarea în luna ianuarie. Acest lucru este cu siguranţă adevărat la viaţă, dar nu vă limita opţiunile şi repetarea până la sol.

All in all, este un adevarat aceeaşi vârstă, aceleaşi vechi-simt aici. Multe dintre problemele de care esti par trase de la dezbaterea din 2004 a jocului. Acordate, astfel de concepte ca impozite mai mici, arma de control, şi avort sigur că nu au plecat oriunde în ultimii patru ani. Dar e încă un pic dreary de a fi împreună cu ei, se ocupa, din nou, în exact acelaşi mod ca şi în care aţi făcut anterior joc. Acelaşi lucru poate fi spus pentru grupurile de lobby, care, de asemenea, nu variază în funcţie de mult. Scenarii alternative de fapt, tăiate la numărul de aceste organizaţii în jos la fiecare şase implicit de la 10, şi acestea sunt toate grupurile de generice cu denumiri ca goofy de Lethargic Uniunii lucrătorilor din Europa ș i Parintii pentru Galactic dominatie. Chiar şi cei amuzant, aleatoare, interviuri la TV talk show sunt destul de mult identic indiferent de scenariu pe care îl joaca, cu roboţi pe Drengi, şi arată ca Boxcar Charlie's News ROMp standard de înlocuire a Barry King Live broadcast SUA în 1860.

Deci mult pentru schimbare putem crede inch

Cu toate că a spus, tu a lua o mulţime de joc pentru un buget $ 20 eticheta de preţ, şi de cele mai multe dintre aceste gripes sunt mai multe linii de-a lungul nitpicking un design elegant, ce poate transforma într-o compulsion. Totul ramane incredibil de atrăgătoare, şi se potriveşte muta impreuna la un astfel de ritm de repede că este puţin probabil veţi plictisi niciodată. E º ti mult mai apt pentru a obţine culcat şi juca jocul dupa joc incercand sa îndrăgostit de toate aruncat adversarii dvs. de drum (care nu smacking, cum ar fi în jur de Jimmy Carter?), Fixate pe sau de a încerca să rulaţi tabelul de cotitură în fiecare stat dorită rosu sau albastru. Dacă sunteţi în jocuri de strategie europeană, care în general se bazează pe acelaşi simplu-încă-dependenţă fundamentale, veti descoperi ca este greu de a trage awfully tine departe. Fiecare joc de asemenea, dezvolta propriile storyline, care de obicei se axează pe lupta pentru un battleground de stat. Unul de alegeri ar putea să vină în jos până la sârme în Illinois, cu decizia de a vă ciocan pe impozite mai mici pentru a vă oferi o margine de ultimul minut. O alta ar putea gravita în jurul a impactului TV anunţuri în Ohio, SUA sau centru cu privire la rolul cooperativelor politice swinging vot câteva puncte procentuale în California. Repetiţii sau nu, politice Machine 2008 prevede unghiilor muscand-drama în final săptămâni de la fiecare campanie, mai ales atunci când sunteţi concurente la nivele de dificultate mai ridicat împotriva unui adversar care ştie cu adevărat cum să se folosească de resursele sale.

Chiar şi aşa, parţial, pe coastele trecut glorioase, politică de 2008 de masini este unul awfully dependenţă de joc. De uşor de învăţat, dure-pentru-master stil de joc se va trage în tine, în ciuda vagă senzaţie de a fi lăsaţi de către similitudini între acest joc nou şi de patru ani, predecesorul.

No comments: