Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Wednesday, August 20, 2008

Despre World of Warcraft



Azeroth este o lume care a tumultuous lungi şi istoria este forjate in incendii unremitting de conflict. Ea a fost patru ani de Chaos Reigned peste această lume şi scarred Regele Arthas din Lordaeron a fost condusă de nebunii Haunting viziuni ale congelate aruncate de Icecrown. Aşa cum a fost inevitabilă, istoria se repetă acum, în sine, ca armatele din Hoardã şi Alianţa îşi dovedesc mettle pe battlegrounds şi în conflict de arme si magie în colossal, organizat raiduri teritoriale. Dvs. de a venit timpul. Alegeţi o parte, focalizaţi-vă aptitudinile, şi faceţi-vă pe marca istoria Azeroth.

World of Warcraft este primul in MMOG (pana acum) de patru parte din seria Warcraft, Warcraft anterioare cu titluri fiind jocurile RTS. Ca majoritatea MMOs, jucatorii pot gasi aventura in lupta cu diferite monsters şi în executarea misiunilor oferite de numeroase NPCs întreaga Azeroth. În World of Warcraft, succesul stă în aceste randamente recompense sub formă de monedă, elemente şi de experienţă. Jucătorii pot de asemenea să ia parte la luptele PvP în forme de dueling şi luptele cu jucatori de a se opune factions. În primii la mijlocul etapele de explorare în jurul Azeroth, cele mai monsters şi misiuni pot fi manipulate solo. Perfect acest punct, cu toate acestea, mai multe şi mai mult gameplay-va necesita o echipă bună de jucători, de obicei, două până la cinci la număr. La scară largă raidurile pot solicita până la 40 de jucatori pentru a reuşi.

La nivelul 40, jucători sunt capabili de a cumpăra o montare pe baza lor, caracterul lui rasă şi reputaţiei care să poată fi convocaţi la vor. Acestea sunt costisitoare de a cumpăra şi de tren, dar să adăugaţi pentru a playerului şi statutul lor, cresc semnificativ viteza de deplasare. Din păcate, jucătorii pot să nu se angajeze în luptă în timp ce pe o mount-aţi. Nivelul nici în World of Warcraft este de 60, cu recompense pentru raiduri de succes la acest nivel fiind sub formă de rare, loot.