Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Wednesday, August 20, 2008

Despre Second Life


Second Life este o societate expansive online, a trăit în şi construit de participanti. Alăturaţi-vă o lume 3D plina de oameni, activitate, şi de distracţie, în cazul în care colegii dvs. şi rezidenţi se poate construi o realitate împărtăşită. Dvs. alegeţi-vă propriile obiective? de călătorie şi explora, reclamatii virtuale şi construi pe teren, face prieteni şi de socializare, sau de stare vie şi bogăţia. Orice ai alege să faceţi, vă Second Life a inceput acum.

Fly printr-o vreodată în evoluţie 3D peisajului şi întâmpinate de locuri şi lucruri minunate? toate create de către reziden ca tine. A lone cabina de pe o insulă liniştită. Un oraş în creştere. Mysterious ruine stravechi. Un Wild West oras. Există? S nu scop la ceea ce poti descoperi, şi el? E niciodată acelaşi de două ori.

Schimbaţi-vă aspectul pentru a arata ca nimic? superhero un imaginar, un monstru mitice, sau propria dvs. imagine oglindă. Sau, schimbaţi-vă în împrejurimi. Construiţi-vă vis de origine. Asiguraţi-arta. Deveniţi-o lume celebru designer de imbracaminte. Colaboraţi cu alte persoane pentru a-şi construi o mare civice de lucru? sau a unui oraş. Să vă imaginaţia rula sălbatice!

Descopera o societate vibrante bustling cu oameni şi activităţi. Asiguraţi-prietenii la un concurs de dans sau o comoara Hunt. Host evenimente sociale şi pentru a vă crea propriul distractiv. Arunca sălbatice părţi. Rulaţi un club de comedie. MC un show de moda. La fiecare eveniment, a º a? Fascinant voi întâlni oameni? care va intrigue, inspire, şi să vă amuz.

Deveniţi lumii? S cele mai populare rezident sau bogaţi. Win voturi pentru dvs. personalitate, aspectul, sau construirea abilităţilor. Realizaţi o Discoteca şi taxa de admitere. Vând dvs. de artă, obiecte de imbracaminte, sau arme. Ajutor ptr un concurs. Bătălia alte concurentii peste un aparat comoara. Sau, concura în jocuri de dvs. propriile recete. Există multe obiective care să alegeţi? alegeţi dvs.? joc? şi juca pentru a câştiga.

1 comment:

Cya said...

Mama lui de translator.Tu ai citit textul inainte sa-l postezi? (intrebare retorica, caci e evident ca raspunsul e nu).