Joaca-te gratis pe net, avem cele mai noi jocuri si cele mai tari,jocuri! Cel mai tare site pentru copii cu si despre jocuri in flash : masini,aventura,sport,fotbal si jocuri Barbie Link exchange Y!M : titi_blogger

Wednesday, August 20, 2008

Despre Lineage II


Trei regatele sunt în război pentru a determina care ar trebui să stabilească drept de a pretinde atât de Est si de Vest din Aden continente şi fiecare posedă potenţialul egală de a face acest lucru. Raoul, tinerii regele cele mai noi regat, sa dovedit a lui aptitude cu quelling un război civil. La mulţi soldaţi pentru Regatul Elmore gasi puterea de convingere în credinţa lor fermă că acestea sunt directe descendents din antichitate şi puternic Elmoreden regat. Regatul Iulia's de soldaţi au fost honing abilitatile lor de către stoically lupta împotriva lor proprie de filiaţie care sunt încercarea de a anexa la tron. Toate cele trei regatele de la fata dissension în termen de o zi pe bază ca şi război mondial, al cărui rezultat este departe de la anumite, pe drags. Ca un produs de acest haos, trebuie să lupte pentru a ridica mai sus masele şi toss dvs. de combatere a deprinderilor în lume arena.
Lineage II

Lineage II este un stil medieval-fantasy MMORPG şi un adevărat continuarea original Lineage. Lineage II caracteristici îmbunătăţite considerabil prima persoană 3D-grafica peste predecesorul său prin utilizarea de Unreal Motor de 2,0 dezvoltat de Epic Games. Există cinci opţiuni de curse pentru a juca în acest MMOG; Întuneric Elf, Dwarf, Elf, Orc sau Omului, şi un jucător poate menţine până la şapte caractere pe un server. Gameplay-se, fie solo sau grupate, fie şi PvE sau PvP. În scopul de a obţine puncte de experienţă, abilităţi noi, şi picături de elemente diferite, monsters poate fi battled şi misiuni să poată fi finalizată. De asemenea, există multe sociale, politice şi economice, pentru a participa la aspecte ca de călătorie de expanse din Aden.

Expansions Lineage II pentru a veni in forma de liber "Chronicles" de aproximativ o dată la şase luni. In afara de actualizări majore de gameplay şi de modificare, de asemenea, fiecare Chronicle continua storyline de MMO principal de parcele şi aduce o mare parte din conţinut nou. Au fost puse la dispoziţie cinci Chronicles, de la lansarea de Lineage II.

No comments: